06-15267142 info@metdanielle.nl

Lichaamsgerichte therapie met Danielle

veilig in jezelf

“Je bent zoveel leuker dan je denkt, zullen we dat samen eens onderzoeken?”

Je niet meer schamen voor wat je voelt

Je hebt waarschijnlijk al het een en ander geprobeerd om van je klachten af te komen. Hierdoor ken jij jezelf al heel goed en begrijp je waar je klachten vandaan komen. Maar: begrijpen waar klachten vandaan komen zorgt er nog niet voor dat jij je ook beter of anders bent gaan voelen. Hierdoor ben je gaan denken dat je maar moet leren leven met je klachten van slecht slapen, een overvol hoofd, eenzaamheid en niet passen in deze wereld. Sociale contacten en leuke uitjes komen in het gedrang omdat je je uitgeput voelt.

 

Je niet welkom voelen in de wereld en je schamen voor je gevoelens zorgt ervoor dat je nooit volledig jezelf kunt zijn. Je weet daardoor ook niet wie je bent zonder deze nare gevoelens. Onder deze gevoelens ligt jouw authentieke zelf, wie jij echt bent! Het zou echt zo zonde zijn om dit prachtige deel van jezelf nooit te leren kennen!

Jij verlangt naar

Je verlangt ernaar, niet alleen te weten dat je welkom bent, maar ook echt te voelen dat je erbij hoort. Dat je niet alleen begrijpt dat je waardevol bent, maar dit ook diep van binnen voelt. Je lichaam weet weer wat diepe ontspanning is, zodat je een goede nachtrust kunt hebben. De warboel van gedachten in je hoofd kalmeert en er ontstaat helderheid en rust. Stap voor stap ervaar je meer gevoelens van veiligheid in je lichaam en nemen stress en spanning af.

 

 

 

Dit geeft je de mogelijkheid om echte, diepgaande verbindingen te ervaren met anderen, waardoor je eenzaamheid vermindert. De vrijgekomen energie kun je richten op wat werkelijk belangrijk is: je gezondheid, je familie, je werk en je dromen. Stel je eens voor hoe het zou zijn om niet alleen te overleven, maar werkelijk te floreren?

“Danielle heeft mij laten zien hoe de trauma’s uit mijn kindertijd te bereiken en te ontdooien zijn via lichaamsgerichte traumatherapie. Veiligheid staat in de behandelsessies centraal en ze heeft me methodes geleerd om zelf door een traumarespons te komen die tussen sessies in kunnen plaatsvinden. Ze voelt haarfijn aan wat er in mij plaatsvindt en weet mij dan direct adequaat te helpen, begeleiden. Zeer dankbaar voor haar warme, betrokken en professionele hulp”

Lichaamsgerichte trauma therapie

Bij lichaamsgerichte therapie maak ik gebruik van het vermogen van jouw zenuwstelsel om altijd naar ontspanning te willen gaan. Tijdens de sessie zorg ik voor een veilige bedding zodat jij vanuit zachtheid en nieuwsgierigheid weer contact kunt maken met je lijf. 

Voelen wat je voelt in plaats van denken wat je voelt. 

Ik maak hierbij gebruik van allerlei technieken, zoals bij somatic experiencing, systemisch werk en soms een aanraking op je bovenarm of onderrug. Ik leg jou steeds uit wat ik doe en wat ik hierin van jou verwacht wanneer je met mij werkt. Je hoeft ook niet dwars door moeilijke gevoelens, ik help jou de randjes aanraken, dat is meestal genoeg. Soms is het wel zo dat je eventjes door de reacties van je eigen zenuwstelsel heen moet. Dit doen we samen en in kleine stapjes. Je zult merken dat je dit kan!

 

Resultaat

Lichaamsgerichte trauma therapie haalt de angel uit nare oude gevoelens!

Na de therapie ben je de herinneringen aan je oude gevoelens niet vergeten, maar ze doen niet meer pijn. Doordat je zenuwstelsel de oude opgeslagen trauma ervaringen heeft losgelaten, reageer je niet meer vanuit je trauma. Je hebt de vrijheid om keuzes te maken. Je schaamt je niet langer voor wie je bent en je durft jezelf te laten zien. Door de toegenomen gevoelens van veiligheid en rust in je lichaam durf je ook jezelf en anderen weer te vertrouwen. Hierdoor kun je diepgaande relaties met anderen ervaren en neemt je eenzaamheid af. Je bent echt oke met jezelf en al je gevoelens mogen er zijn.

N

Wanneer jij jezelf herkent in de teksten op mijn website, dan zul je begrijpen dat deze klachten niet met 1 sessie op te lossen zijn. Het kost tijd en geduld, maar je gaat je na een tijdje wel steeds beter voelen.

N

De sessies duren 60 minuten. Sessies die meer tijd kosten worden naar rato berekend vanaf 15 minuten uitloop. 

N

De kosten per sessie bedragen 85,- euro per keer.

N

De tarieven gaan in vanaf de eerste sessie, juist ook omdat ik je ook bij de kennismaking wil laten ervaren wat ik voor jou kan doen. Vind je het toch wat te spannend om meteen een afspraak te maken, mail of bel me gerust met je vragen of Klik dan hier voor een gratis online kennismaking. 

N

Per 1 juni 2024 gaat het tarief omhoog naar 97,50 per sessie.

N

Wanneer jij in april of mei 2024 nog een afspraak bij me maakt voor begeleiding, dan gaat voor jou het nieuwe tarief pas in per 1 augustus 2024.

Missie

Mijn missie is om jou te helpen ontsnappen uit de greep van trauma en eenzaamheid. Ik geloof dat echte heling begint wanneer we al jouw stukjes accepteren en begrijpen. Vroegere ervaringen hebben ervoor gezorgd dat je zenuwstelsel ontregeld is geraakt, wat leidt tot nare gevoelens en eenzaamheid. Het zijn geen karaktereigenschappen, maar aangeleerd gedrag dat veranderd met het oplossen van het trauma. Mijn expertise in lichaamsgerichte traumatherapie biedt een veilige plek om dit te veranderen.

Ik werk het liefst met mensen die genoeg hebben van het gevecht tegen verdriet en eenzaamheid. Mensen die openstaan voor verandering en bereid zijn hun gevoelens te onderzoeken. Mensen die nieuwsgierig zijn en graag een diepere verbinding met zichzelf ervaren. Ze zijn klaar om te ontdekken hoe ze hun levensenergie kunnen vergroten en zich vrijer kunnen voelen van de last die ze hebben gedragen. Als jij de wens hebt om op een liefdevolle en respectvolle manier met jezelf om te gaan en je innerlijke kracht te herontdekken, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

“Direct bij de eerste sessie  met Danielle voelde ik mij onmiddellijk in mijn lijf zakken. Alsof ik in een lift even een paar verdiepingen naar beneden “vlieg” en mijn voeten aan de grond geplakt raken. Ik heb dat nog nooit zo ervaren.
Dit zorgt ervoor dat ik mij veel meer geaard voel en dus ook makkelijker mijn grenzen aan kan geven en beter voel wat ik zelf nu eigenlijk wil”

Vrouw. 29 jaar

Door jouw therapie is er een grauwe sluier van mijn leven afgehaald, ik voel mij een parel in Gods hand.

Vrouw 43 jaar